DCA Insurance | GROUPAMA Asigurari introduce optiunea de constatare a daunelor prin asistenta video
1224
post-template-default,single,single-post,postid-1224,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

GROUPAMA Asigurari introduce optiunea de constatare a daunelor prin asistenta video

GROUPAMA Asigurari introduce optiunea de constatare a daunelor prin asistenta video

GROUPAMA Asigurari anunta lanseaza Video Asist, optiunea de constatare a daunelor la distanta, prin video-conferinta. Serviciul poate fi accesat de clienti prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone.

Clientii care beneficiaza de aceasta noua optiune sunt asiguratii GROUPAMA care au avizat daune la utilaje agricole sau de constructie, prin asigurarea “toate riscurile” pentru utilajele si echipamentele constructorului (CPM), dar si cei care au polite de asigurare facultativa a locuintei, Video asist fiind integrat in procesul de auto-constatare, deja disponibil pentru clientii companiei.

“Inovatia este importanta pentru noi si am aratat acest lucru in ultimii ani. Mai important este insa ca, pentru noi, singura inovatie care conteaza este cea care aduce plus valoare reala: simplitate si calitate pentru clienti in toate punctele de contact cu ei, eficienta pentru companie sau plus valoare pentru colegii nostri. In ceea ce priveste Video Asist, vorbim despre simplificarea majora a procesului de constatare a daunelor, deci eficienta si continuitate pentru clientii nostri. Ma bucur ca suntem din nou primii si ca reusim sa inovam in spiritul misiunii noastre: continuitatea livrata intr-un mod simplu si predictibil.”, a declarat Calin MATEI (foto), Director General Adjunct, GROUPAMA Asigurari.

Serviciul Video Asist poate fi accesat de clienti prin intermediul unei aplicatii instalate pe telefonul inteligent si care le faciliteaza o video-conferinta alaturi de consilierul de daune GROUPAMA Asigurari.

Pentru buna desfasurare a convorbirii sunt necesare 2 lucruri: semnal bun de telefonie mobila si luminozitate buna. Iar pasii pe care clientii GROUPAMA ii parcurg sunt:

– Apel Alo GROUPAMA, pentru avizarea daune – raspuns in 30 de secunde, inregistrarea daunei in maxim 5 minute;
– Alegerea optiunii Video Asist, la recomandarea colegilor operatori;
– Informarea cu privire la modalitatea de instalare a aplicatiei si a documentele necesare – capturi ale acestora vor fi realizate in timpul video-conferintei, in acelasi timp cu fotografierea daunelor;
– Stabilirea datei si a orei intalnirii video.

Optiunea va fi extinsa in scurt timp si pentru alte segmente de clienti si tipuri de interactiuni ale clientilor cu GROUPAMA, integrand feedback-urile primite dupa lansare.

Integrarea inovatiei prin tehnologie in produsele si serviciile GROUPAMA Asigurari este parte din strategia companiei. Astfel, GROUPAMA Asigurari a introdus tehnologia telematica, atasata politei CASCO, atat pentru persoane fizice (clauza Autocontrol), cat si pentru persoane juridice (clauza Fleet Control) si a implementat solutii precum notificarea online a daunelor prin intermediul proceselor automatizate (Robotic Process Automation) sau componenta de auto-constatare a acestora. De asemenea, GROUPAMA Asigurari a incheiat recent implementarea unui sistem de Customer Relations Management (CRM), bazat pe solutia Salesforce, recunoscuta la nivel mondial ca fiind una dintre cele mai performante, sistemul asigurand suport tehnic pentru procesele de vanzari.

GROUPAMA Asigurari are peste 1,1 milioane de clienti individuali si peste 80.000 de companii. Valoarea totala a primelor brute subscrise de GROUPAMA Asigurari in 2018 a depasit un miliard de lei, fiind la un nivel asemanator cu anul precedent. In acelasi timp, profitul net a fost de 9 milioane de lei.

Citeste mai mult