DCA Insurance | Informare OMNIASIG Vienna Insurance Group
1233
post-template-default,single,single-post,postid-1233,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Informare OMNIASIG Vienna Insurance Group

Informare OMNIASIG Vienna Insurance Group

Stimati colaboratori,

OMNIASIG Vienna Insurance Group își continuă strategia de digitalizare a proceselor și lansează o facilitate inovatoare destinată clienților săi, respectiv serviciul video de inspecție de risc a autovehiculelor, la încheierea unei polițe Casco.

Acest nou serviciu presupune efectuarea de la distanță a inspecției de risc aferente încheierii unei polițe Casco, totul doar cu ajutorul unui telefon de tip smartphone (conectat la serviciul de date mobile sau wi-fi), fără ca asiguratul să mai fie nevoit să se deplaseze la o locație anume. Această facilitate vine în ajutorul asiguratului/ utilizatorului, care economisește timp semnificativ în realizarea procesului de inspecție de risc. Astfel, acum, în doar câteva minute, clientul, asistat prin telefon de reprezentantul OMNIASIG, efectuează de la distanță inspecția de risc, respectiv fotografiile necesare la încheierea poliței Casco. Serviciul este disponibil in prezent clienților de leasing, urmând ca într-un timp foarte scurt această modalitate de realizare a inspecției video cu ajutorul telefonului mobil să fie extinsa si in zona de retail.

Videoinspectia se adreseaza autovehiculelor care au restrictii de circulatie in orase si nu se pot prezenta la sediile OMNIASIG sau se afla in alte localitati unde OMNIASIG nu detine sediu/reprezentant. Pentru categoria autoturisme ramane in vigoare procedura actuala de efectuare a inspectiei de risc, prin prezentarea utilizatorului la cel mai apropiat sediu OMNIASIG.

De asemenea, va recomandam sa modificati paragraful din informarea trimisa de dvs catre utilizatori referitoare la efectuarea inspectiei de risc, dupa cum urmeaza:
“In situatia in care tipul bunului nu permite deplasarea la sediul asiguratorului, va rugam sa contactati Asiguratorul de luni pana vineri intre orele 9.00 – 17.00 la numarul de telefon : 0748254028 in vederea stabilirii detaliilor necesare pentru efectuarea videoinspectiei.” “