DCA Insurance | Informare ASIROM
1266
post-template-default,single,single-post,postid-1266,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Informare ASIROM

Informare ASIROM

Draga Partener,

Asa cum stii, inca de anul trecut, procesele de notificare dauna, cerere de despagubire si cerere de reconstatare, pentru daune auto si bunuri, sunt disponibile online, pe website-ul Asirom, la sectiunea dedicata Daune Online.

Consideram ca serviciile de Daune Online sunt un instrument extrem de util pentru clientii nostri, urmare,  pentru fiecare aplicatie de daune online, vei gasi pe website si un scurt video care explica cum trebuie completate corect formularele.

Website-ul Asirom este mobile responsive, asa ca atat formularele, cat si materialele video, pot fi completate si vizualizate de pe orice tip de dispozitiv – desktop, telefon mobil, tableta.

Tot in pagina de Daune Online gasesti detalii cu privire la informatiile si documentele necesare avizarii unei daune, atat pentru asigurari generale, cat si pentru asigurari de sanatate si de viata, precum si reteaua de service-uri partenere Asirom.

Mentionam ca materialele video sunt disponibile si pe canalul de Youtube Asirom.

De asemenea, dat fiind contextul social actual, trebuie sa pastram o comunicare constanta si accesibila cu clientii nostri, sa ii informam de toate posibilitatile de accesare a serviciilor Asirom online, pe website-ul asirom.ro daune, plati, cumpararea de polite de calatorie, programari, chat bot pentru informatii – si sa limitam contactul fizic, pentru a fi toti in siguranta.

Toate cele bune,

Echipa Asirom