DCA Insurance | ASIGURARE DE CĂLĂTORIE
411
page-template-default,page,page-id-411,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

ASIGURARE DE CĂLĂTORIE

Dacă planifici o călătorie, nu uita să iei cu tine în bagaj o asigurare de călătorie.
Dar ce pachet de asigurare vi se potriveşte cel mai bine? Cum funcţionează o asigurare de călătorie?
Consultanţii noştri te vor îndrumă să găseşti răspunsul la aceste întrebări. Asigurat = relaxat.

Indiferent cât de departe, pentru cât timp sau cât de des călătoreşti, D&CA Insurance Broker are soluţia optimă de protecţie pentru tine pe timpul deplasării în afară ţării.

O asigurare complexă îţi va oferi siguranţă necesară pentru o vacanţă liniştită.

Poliţa medicală de călătorie este o asigurare individuală ce îţi oferă protecţie pentru orice călătorie pe care intenţionezi să o efectuezi în străinătate.

Asigurarea medicală de călătorie te asigura împotriva evenimentelor neprevăzute pe durata călătoriei tale

Asigurarea medicală, protecţie în cazul acutizării unei boli cronice, asigurarea de bagaje, protecţia în cazul întreruperii călătoriei sau sosirii cu întârziere la destinaţia de vacanţă, costuril suplimentare (biletul de avion de întoarcere, costurile de transport pentru deplasarea unei rude în cazul unei spitalizări) sau asigurarea de răspundere civilă privată sunt doar câteva argumente pentru alegerea unui pachet de protecţie complex.

Preţul pentru o asigurare medicală de călătorie diferă în funcţie de compania de asigurare, precum şi de riscurile acoperite de poliţa de asigurare. Prima de asigurare se stabileşte în funcţie de numărul de zile asigurate (cât durează călătoria), de vârstă clientului, de scopul călătoriei dar şi de ţară în care se călătoreşte.

Asigurările de călătorie se pot face individual sau de grup (inclusiv asigurare pentru întreaga familie).

Un tip aparte de poliță este polița ”Multitravel”, o asigurare de călătorie cu valabilitate extinsă (se încheie pentru un an de zile). Acest tip de poliță de asigurare de călătorie este ideal pentru cei care călătoresc frecvent în afara țării.