DCA Insurance | ASIGURARE DE RENTĂ STUDII
557
page-template-default,page,page-id-557,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

ASIGURARE DE RENTĂ STUDII

Asigură majoratul copilului tău! Gândește-te de acum să închei o poliță pentru ca el să poată să învețe la cele mai bune facultăți sau să aibă un capital cu care să intre în viața de adult.

Timpul trece repede, iar copii cresc. Este foarte important să ne pregătim din vreme la nevoile lor din momentul în care vor deveni majori. Cel mai adesea între 18 și 23 de ani urmează o perioadă de cheltuieli foarte mari. Studiile universitare, mutarea de la domiciliu părinților (fie și provizorie), achziționarea unui vehicul, etc. mai de anvergură, toate astea sunt elemente de stres financiar. O asigurare de rentă studii permite economiserea unei sume , combinată și cu o asigurare de viață.

Argumente suplimentare pentru încheierea unei asigurări de Rentă Studii:

  • Este un mecanism care predispune la acumularea sumei proiectate ca fiind necesară pentru debutul în viață al copilului.
  • Asigură o protecție copilului în cazul în care plătitorul decedează sau suferă un accident soldat cu invaliditatea lui (beneficiarii desemnați primesc suma asigurată, contractul de asigurare continuă și asigurătorul preia plata primelor)
  • Este flexibilă din punctul de vedere al valorii și plății primelor
  • Poate avea și clauză de asigurare a spitalizării și a intervențiilor chirurgicale din accident sau îmbolnăvire