DCA Insurance | ASIGURARE DE SĂNĂTATE PRIVATĂ
413
page-template-default,page,page-id-413,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

ASIGURARE DE SĂNĂTATE PRIVATĂ

Sănătatea ta și a familiei tale este cel mai important lucru. Sistemul de stat este depășit, iar în viitor decalajul stat/privat se va accentua.
Fă-ți o asigurare privată de sănătate astfel încât să fi cu adevărat protejat și să poți beneficia de tratamente la cele mai înalte standarde!

Planurile de asigurare de sănătate sunt diferite, existând o multitudine de acoperiri de care poți beneficia. Triada prevenție – diagnostic – tratament este la baza oricărui plan de sănătate. Protecția poate fi pentru Ambulatoriu, pentru Spitalizare, pentru Intervenții Chirurgicale. Există produse de sănătate care includ: planuri pentru sarcină (monitorizare a sarcinii și nașterea propriu-zisă), planuri stomatologice, etc.

Te poți proteja pentru bolile mai ușoare, dar cu risc mare de producere sau pentru cele foarte grave. Poți alege o asigurare premium, în care ai protecție de la cei mai buni doctori (Europeni sau world wide) și cele mai bune spitale, chiar și pentru boli grave (cum ar fi cancer, atac cerebral, scleroză, etc.) sau poți merge pe o variantă low-cost, unde limitările sunt mai stricte, dar poți beneficia de protecție chiar și dacă alegi să te tratezi în rețeaua de stat.

Cele mai multe asigurări au în principal contracte cu spitale și clinici în care funcționează decontarea directă, dar evident că protecția se extinde și acolo unde clientul plătește și își primește bani ulterior. Accesarea serviciilor medicale este simplă și poți beneficia de asistență în mod gratuit (prin call center)