DCA Insurance | ASIGURARE DE VIAȚĂ
559
page-template-default,page,page-id-559,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

ASIGURARE DE VIAȚĂ

A-ti proteja viata este de fapt grijă pentru cei dragi din jurul tău. Un fel de CASCO, dar pentru oameni.

Asigurarea de viață este

Avem două categorii mari de asigurări de viață: la termen și cu economisire. Asigurarea de viață la termen oferă protecție strict în cazul producerii evenimentului asigurat (deces sau invaliditate totală sau parțială) și are în general primele mai mici.

Asigurarea de viață cu economisire pleacă de la cea la terment la care adaugă și o componentă de economisire. Clientul poate depune banii fie printr-o primă unică, fie sub forma unor plăți eșalonate. Contractele de asigurare de viață cu economisire se încheie pe perioade lungi de timp (peste 5 ani).

Asigurările de viață cu economisire pot fi fie produs tradițional, cu sume asigurate garantate, fie Unit-Linked (UL) unde sumele asigurate nu sunt garantate.

Anuitatea reprezintă un mijloc de utilizare la momentul maturității poliței a capitalului acumulat în timp. Plata anuității de către asigurător se face fie pe toată durata vieții (rentă viageră) fie într-o o perioadă determinată (un număr determintat de rate).