DCA Insurance | ASIGURARE UNIT LINKED (UL)
561
page-template-default,page,page-id-561,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

ASIGURARE UNIT LINKED (UL)

Investiție, dar cu protecție inclusă.

Asigurarea de viață Unit-Linked (UL) este un produs care conține atât o componentă de protecție (o asigurare de viață) cu o componentă investițională. Clientul poate alege între planuri de investiții cu diferite grade de risc. Sunt planuri de investiții cu grad scazut de risc (bonuri de tezaur) până la cele cu grad ridicat de risc (care au în componență titluri cu venituri variabile sau investiții pe piețe de capital).

Asigurările de tip Unit-Linked (UL) sunt gândite să dea randament pe termen lung. Fluctuațiile punctuale ale pieței de capital se resimt în timp real, tocmai de aceea asigurările Unit-Linked (UL) urmăresc evoluțiile pe intervale de timp mai mari.

Componenta de protecție este la rândul ei importantă în cazul asigurărilor Unit-Linked (UL). Unit-Linked-ul conține și o asigurare de viață

Important (din punct de vedere al fiscalității): nu se plătește impozit pe venit  şi nici contribuţ­ii la asigurările sociale.