DCA Insurance | ASIGURARE ZOOTEHNIE
785
page-template-default,page,page-id-785,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

ASIGURARE ZOOTEHNIE

Creşterea de păsări şi animale este o afacere profitabilă pentru toţi fermierii care doresc să ofere pentru consum şi utilizare produse de origine animală de calitate. Sunt multe riscuri de care trebuie să se țină cont în momentul încheierii unei polițe de asigurare.

O afacere de creștere a animalelor implică multe riscuri, având în vedere că are în vedere fiinţe vii, care pot oricând să se accidenteze, să se îmbolnăvească sau să fie, pur şi simplu, victimele unor hazarduri naturale.

De aceea, asigurarea animalelor este vitală pentru orice crescători de animale şi păsări, atât pentru cei care o fac în scop comercial, cât şi pentru cei care o fac pentru uzul gospodăresc. Asigurarea animalelor şi păsărilor pe care o propune DCA Insurance Broker tuturor crescătorilor de animale domestice este un pas către normalitate şi către siguranţă financiară a acestora D&CA Insurance Broker îţi oferă protecţie pentru următoarele categorii de animale: bovine şi bubaline; ovine, caprine; tineret porcin; porcine pentru reproducţie; porcine la îngrăşat; scroafe cu purcei până la înţărcare; cabaline şi asini de tracţiune; galinacee (găini ouătoare, găini de reproducţie, tineret de înlocuire şi reproducţie, pui de carne etc.).

O astfel de poliţa de asigurare pentru animale şi păsări include riscuri specifice, la care ştim că pot fi expuse, respectiv:

  • boli chirurgicale, obstetricale, interne, care duc la moartea animalelor;
  • sacrificarea de necesitate, dispusă de medicul veterinar în urmă constatării unei boli asigurate sau accident involuntar care pune viaţă animalului în pericol;
  • accidente care duc la moartea animalelor, provocate de:
  • meteorizarea acută a animalelor din cauza furajelor (umflarea), numai cu asistenţă veterinară obligatorie;
  • atacul animalelor sălbatice;
  • inundaţii din ploi torenţiale;
  • incendiu provocat de descărcări electrice naturale (trăsnet) şi avarii accidentale ale instalaţiei electrice din adăposturi;
  • trăsnet, cutremur de pământ, furtună, avalanşe de zăpadă, alunecări de teren.

Pentru că fiecare tip de risc de genul celor de mai sus să nu fie o problema pentru un fermier sau pentru orice persoană care creşte animale, este dezirabilă o asigurare de la D&CA Insurance Broker, care include astfel de riscuri la care animalele lor pot fi supuse. Deoarece o astfel de îndeletnicire este o afacere care include cheltuieli majore, în afară celor de baza, precum asigurarea hranei şi a spaţiului de locuit, asigurarea medicaţiei în cazul îmbolnăvirilor, asigurarea vaccinărilor obligatorii şi a personalului care să aibă grijă de animale, considerăm că nu este cazul să mai fie şi griji şi pentru alte riscuri neprevăzute.

De aceea, este mult mai simplu să apelezi la noi, pentru că o asigurare pentru animale de la D&CA Insurance Broker este cea care îţi oferă linişte din punct de vedere financiar, acoperind orice risc dintre cele enumerate mai sus în lista specifică asigurării de animale.