DCA Insurance | DESPRE NOI
467
page-template-default,page,page-id-467,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

DESPRE NOI

BENEFICIILE CLIENȚILOR D&CA INSURANCE BROKER

Clienții noștri fac o importantă economie de timp și bani deoarece:

 • Pot consulta mai multe oferte și li se pune la dispoziție o analiză comparativă profesionistă și completă
 • Sunt consiliați gratuit cu privire la clauzele și excluderile din diversele polițe
 • Sunt consiliați gratuit în cazul nedorit al producerii unei daune întocmirea și rezolvarea cât mai rapidă a dosarului de daună
 • În cazul daunelor auto beneficiază de pachete de servicii premium
 • Beneficiază de parteneriate special negociate pentru ei (rovignete, înmatriculări, ITP, vehicul de înlocuire, etc.)
 • Primele de asigurare pot fi încasate și direct la domiciliul sau sediul clientului

Suntem de peste 10 ani alături de clienții noștri. Intermediem cele mai bune asigurări. Ne preocupă siguranța viitorului tău.

Obiectivul principal al lui D&CA Insurance Broker este să fim intermediarul de asigurări cu cei mai mulțumiți clienți din piață. Fie că discutăm de persoane fizice sau de juridice, de mici intreprinderi familiale ori de corporații multinaționale, de reprezentanți ai unor profesii liberale ori de mai finanțatori, toți clienții noștri trebuie să beneficieze de cele mai bune oferte și de cele mai rapide și complete servicii. Noi știm că pentru orice client este important atât prețul cât și acoperirile unei polițe, atât viteza de reacție cât și claritatea informațiilor oferite. Timpul înseamnă cel mai adesea bani. Iarăși, e foarte important pentru noi ca în momentul puțin dorit al producerii unei daune să fim alături de clienții noștri și să diminiuăm pe cât se poate stresul implicat de orice astfel de eveniment.

Valorile noastre fundamentale sunt centrarea pe nevoile clientului, orientarea către soluții și conduita deontologică.

Clienții noștri au acces în permanență la cei mai buni specialiști din domeniul asigurărilor și sunt:

 • Informați just-in-time despre reînnoiri și scadențele polițelor existente
 • Informați despre noile polițe de asigurări
 • Consiliați cu privire la produsele de asigurare

D&CA INSURANCE BROKER este o societate de brokeraj în asigurări, autorizată conform Legii 32/2000, în baza avizului nr. 514/2007 emis de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. D&CA INSURANCE BROKER are un Capital Social Subscris și vărsat integral numerar în sumă de 160.000 Ron (conform Legii 32/2000). D&CA INSURANCE BROKER își asumă raspunderea pentru activitatea de consultanță oferită clienților săi, precum și pentru calitatea și profesionalismul serviciilor prestate. În acest sens, D&CA INSURANCE BROKER are încheiată, conform legii, o poliță de asigurare de Răspundere Profesionala a Brokerului de Asigurare, în limita sumei de 1.000.000 euro /eveniment și 1.500.000 euro /an, fără franșize.

DE CE D&CA INSURANCE BROKER?

 • Obțineți cele mai bune prețuri pentru asigurări, în funcție de nevoile dumneavoastră punctuale. Asta fie că este vorba de asigurările pentru persoane fizice cât și de cele pentru persoane juridice.
 • Economisiți timp prin colaborarea cu profesioniști în domeniul asigurărilor. Noi ne ocupăm pentru dumneavoastră de derularea contractelor de asigurare pe care le aveți.
 • Dispare riscul de omisiune a reînnoirilor (funcționăm ca un reminder pentru dvs.)
 • Aveți o reprezentare solidă în fața companiilor de asigurări.

Sediul social al D&CA INSURANCE BROKER este în București, Str Gheorghe Missail nr 24, etaj P+1, Ap.1, sector 1,
Date identificare: CUI 21775085, J40/9778/2007, RBK-422
Banca / Cont bancar: RAIFFEISEN BANK – RO89RZBR0000060013407198 și BANCA TRANSILVANIA – RO66BTRLRONCRT0V0565080B
Program de lucru: L-V 09:00-17:00