DCA Insurance | PAD (ASIGURARE LOCUINȚE OBLIGATORIE)
540
page-template-default,page,page-id-540,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

PAD (ASIGURARE LOCUINȚE OBLIGATORIE)

Asigurarea PAD (Polița de Asigurare împotriva Dezastrelor naturale) este asigurarea obligatorie a locuinței tale.
Costul este foarte mic, PAD-ul acoperind câteva din riscurile catastrofale, în limita a 20 000 Euro.

PAD – Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale

Asigurarea obligatorie a locuinţei este baza de pornire pentru asigurarea corespunzătoare a locuinţei împreună cu asigurările facultative. Proprietarii de locuinţe trebuie să încheie anual poliţa de asigurare obligatorie, în caz contrar ei riscând o amendă între 100 şi 500 de lei. Dacă optezi doar asigurare obligatorie a locuinţei, este important de menţionat că această acoperă acoperă doar 3 riscuri catastrofale: cutremur, inundaţii şi alunecări de teren.

Limitarea despăgubirii este la 20.000 de euro pe poliţa obligatorie, iar riscurile de alunecare de teren sau de inundaţie catastrofală au o incidenţa mai mică decât cele de inundaţie de la vecini sau efracţie, în funcţie de zona în care este situată locuinţa, este evidenţă importantă unei asigurări facultative de locuinţă.