DCA Insurance | RĂSPUNDERE PROPRIETAR/ CHIRIAȘ
544
page-template-default,page,page-id-544,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

RĂSPUNDERE PROPRIETAR/ CHIRIAȘ

Chiriaș sau Proprietar? Locatar sau Locator? În ambele cazuri există mai multe răspunderi care ar fi bine să fie asigurate.
Poţi află chiar acum preţul exact pentru o asigurare de răspunderi personalizată. #asiguratrelaxat

În cazul în care stai cu chirie sau au dat spre închiriere unul sau mai multe imobile poți opta pentru încheierea polițelor de răspunderi. Există polițe de răspunderi atât ale chiriașului față de proprietar cât și ale proprietarului față de chiriaș. Asumarea de responsabilități financiare este întotdeauna dificilă, mai ales în cazul relației proprietar – chiriaș, de aici și nevoia de asigurare.

Asigurarea de răspundere a chiriașului oferă protecție la pagubele produse prorpietății închiriate, chiar și dacă se desfășoară activități de birou sau productive. Sunt acoperite pagubele produse atat clădirii, cât și instalațiilor care asigură funcționalitatea acesteia (de exmplu aerul condiționat, încălzirea, grupurile sanitare etc.). Mobilierul proprietarului este la rândul lui asigurat. Asigurările de răspunderi ale chiriașului sunt esențiale dacă chiriașii au copii mici. Iarăși, dacă sunt prezente animale de companie, asigurarea de răspundere devine extrem de importantă.

Asigurarea proprietarului asigură protecție la eventualele fapte culpabile săvârșite de către asigurat în perioada de asigurare, pentru care asiguratul în calitate de locator/comodant  este răspunzator potrivit legii.